Γρηγορης Αμβραζης

Γρηγορης

Αμβραζης

Manager, Trainer

Greg's Bio

Γεννήθηκε στο Βόλο τον Ιανουάριο του 1979.

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από τότε συμμετέχει σε πολλές εκπαίδευσης και σεμινάρια εξειδίκευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί σε τομείς όπως Personal Training, TRX Εκπαίδευση, λειτουργική προπόνηση,  άσκηση και εγκυμοσύνη (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αποκατάστασης), ποδηλασία εσωτερικού χώρου.

Από το 1994, περισσότερα από 20 χρόνια, είχε διαπρέψει με τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό Άθλημα Κανόε Καγιάκ και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στις κατηγορίες αγόρια – εφήβων και ανδρών.

Έχει λάβει μέρος 5 φορές σε Μαραθώνιο Αγώνα, έχοντας επίσης συμμετάσχει σε τέσσερις αγώνες του τύπου τριάθλου, μισό Ironman 70,3 , αλλά και ως IRONMAN FINISHER (πλήρης απόσταση 140,6) σε 10 ώρες και 38 λεπτά.Επίσης, έχει συμμετάσχει σε 16 Ημιμαραθώνιους και πολλούς δημοφιλείς αγώνες 5-10km.

You don’t have to be great to start but you have to start to #begreat.

Περήφανο μέλος του Συλλόγου, “Οι αθλητές για τα δικαιώματα των ζώων”.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Βόλου, όπου το 2015 ίδρυσε το Γυμναστήριο GRE.A.T. (Greg Amvrazis Training).


Greg's Classes